Skip links
  • Principală companie de distribuție din Moldova

    Crescți-vă afacerea și diversificați piețele de vânzare cu noi.

  • O selectie ideala a sortimentului de produse pentru orice afacere

    Dezvoltă-ți afacerea și depășește așteptările clienților tăi printr-o ofertă diferențiată, selectată din 50 de branduri și peste 800 SKU-uri

  • Echipa profesionistă este piatra de temelie a dezvoltării noastre și factorul nostru cheie de succes

    Azamet caută oameni care se concentrează pe creșterea profesională și pe recompensarea indicatorilor cheie de performanță

Despre companie

Azamet demonstrează expertiza și lideriatul său în distribuție prin menținerea unei creșteri robuste a vânzărilor și veniturilor timp de 16 ani, având o poziție puternică și un nume respectat ca "constructor de mărci" în teritoriul nostru de piață.

Ne ocupăm de comercializarea completă: import, vânzări, distribuție, marketing, logistică și back-office, controlul calității proprii și comerțul electronic al mărcilor FMCG și serviciilor alimentare. Afacerea dispune, de asemenea, de facilități interne de creație și media socială/digitală.

Acest lucru asigură ca Azamet să vândă cu succes mărci reprezentative către toate canalele posibile de vânzare și să livreze prin intermediul unei platforme de distribuție. Prin selecția noastră fină de produse, serviciile extinse și concentrarea asupra valorii pentru client, suntem partenerul de afaceri al comercianților locali și internaționali, comerțului tradițional, en-gros, stațiilor de benzină, serviciilor alimentare și magazinelor independente/specializate.

Distribuitorul dumneavoastră de încredere în Moldova

Mulți ani de experiență în comerț, precum și o echipă dedicată fac din Azamet un partener de încredere pentru furnizorii din diferite țări, dezvoltând cu succes mărcile FMCG în Republica Moldova.

Misiunea noastră

Noi dezvoltăm mărcile partenerilor producătorilor în teritoriul Republicii Moldova, fiind un element semnificativ și de încredere de la producător la consumatorul final, satisfăcând în mod maxim nevoile pieței de produse FMCG.

Valorile noastre

Clienții și furnizorii mulțumiți ne motivează și reprezintă pilonul cel mai important al strategiei generale de afaceri a Azamet. Fie că sunteți furnizor sau client, ne mândrim cu faptul că suntem un partener de afaceri de încredere și corect, care pune mare preț pe relații bune.

Portofoliu strategic

Azamet își folosește experiența și facilitățile pentru a oferi servicii complete de distribuție a produselor FMCG, acoperind o varietate de grupe de produse și categorii de prețuri.

01 01

Rețeaua internațională ESMA

Ca membru al Asociației Europene a Distribuitorilor și Producătorilor, ne aliniem managementul și strategiile de afaceri la principiile europene și procedurile de operare.

02 02

Rețea de distribuție extinsă

Astăzi, Azamet operează din depozitele sale de 4000 mp din Chișinău, Bălți și Ceadâr-Lunga, angajând 154 de persoane care asigură suportul clienților, vânzările, exporturile, achizițiile, contabilitatea și echipele de depozit.

03 03

Vânzări suplimentare și rentabilitate comună

Azamet distribuie către toate segmentele de clienți, mari și mici, generaliști și specialiști.

Partenerul dumneavoastră în Moldova.